Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iulia Albu Gaina / Facebook : 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia.

Iulia Albu Gaina / Facebook : 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia.. Stim ca in toata nebunia din ultimul timp nu iti mai doresti decat sa ajungi acasa, in papuci, cu masca de fata preferata si sa te uiti la netflix! „nu am dat mult pe loulou. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Toata tara rade ca se plimba cu o gaina, dar pe iulia albu nu o intereseaza ce zice lumea.

Cine a luat trofeul wow si cine bau! Nu este orice gaina obisnuita, ci un cochin pitic. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Iulia albu nu se poate abține.

Uite Cum Arata Pampersul Gainii Iuliei Albu Este Personalizat In Functie De Tinuta Mea Wowbiz
Uite Cum Arata Pampersul Gainii Iuliei Albu Este Personalizat In Functie De Tinuta Mea Wowbiz from cdn.knd.ro
Iulia albu (în stânga) a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată. Nu datorita copanelelor rumenite la cuptor, flancate de cartofi presarati cu rozmarin sau pentru ca ar fi fan al nu. Vă mai aduceți aminte de lou lou, găinușa din rasa chateau care devenise animăluțul de companie al controversatei iulia albu? Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Iulia albu are un animal de companie negru. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana.

Mihai albu, afectat de glumele prietenilor facute pe seama lui despre gaina iuliei.

Consultată de „adevărul, criticul de modă iulia albu (foto dreapta) a analizat ţinutele doamnelor din politică şi a explicat unde au excelat, dar şi unde au greşit. Stim ca in toata nebunia din ultimul timp nu iti mai doresti decat sa ajungi acasa, in papuci, cu masca de fata preferata si sa te uiti la netflix! Iulia albu are un animal de companie… negru. Are o nouă găină, pe care nu ezită să o dichisească și să o prezinte fanilor. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Nu datorita copanelelor rumenite la cuptor, flancate de cartofi presarati cu rozmarin sau pentru ca ar fi fan al nu. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet! Nu este orice gaina obisnuita, ci un cochin pitic. Și cu un harley davidson în miniatură lângă ar fi mega badass,şi mie mi plac găinile dar astea ale tale sunt fiţoase tare!, au scris fanii la postarea iuliei albu de pe instagram. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy.

Partea i ne puteti urmari si pe Nu inteleg de ce critici vedete atat de aspru! Iulia albu (în stânga) a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013. Soţia designerului mihai albu a stârnit indignarea organizaţiilor de protecţie a animalelor după ce a apărut cu găina ei la pro tv şi a povestit că iese la cafenea cu pasărea accesorizată cu pampers, pentru a nu împrăştia găinaţul. Faimosul model are o gaina.

Să Vezi și Să Nu Crezi Iulia Albu și A Schimbat Găina Noul Animal De Companie Al Vedetei Este Incă Youtube
Să Vezi și Să Nu Crezi Iulia Albu și A Schimbat Găina Noul Animal De Companie Al Vedetei Este Incă Youtube from i.ytimg.com
Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Consultată de „adevărul, criticul de modă iulia albu (foto dreapta) a analizat ţinutele doamnelor din politică şi a explicat unde au excelat, dar şi unde au greşit. Tocmai am dat start noului meu proiect la cafea cu iulia albu! La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Iulia albu nu se poate abține. Stim ca in toata nebunia din ultimul timp nu iti mai doresti decat sa ajungi acasa, in papuci, cu masca de fata preferata si sa te uiti la netflix!

I se întâmplă si iuliei albu!

Iulia albu are o noua jucarie. Tocmai am dat start noului meu proiect la cafea cu iulia albu! Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. A fost iulia albu cu gaina. Toata tara rade ca se plimba cu o gaina, dar pe iulia albu nu o intereseaza ce zice lumea. Partea i ne puteti urmari si pe Iulia albu este mandra de gaina ei de companie, chateau loulou de la fraise. Iulia albu (în stânga) a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013. Pro tv fashion critic extraordinaire, lover of all beauty, collector of relics, mother of @mikalablanche, owns @lecoqcelebre colabs pr@iuliaalbu.com. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi gaina neagra de fite se plimba cu iulia oriunde: Stim ca in toata nebunia din ultimul timp nu iti mai doresti decat sa ajungi acasa, in papuci, cu masca de fata preferata si sa te uiti la netflix! Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Și cu un harley davidson în miniatură lângă ar fi mega badass,şi mie mi plac găinile dar astea ale tale sunt fiţoase tare!, au scris fanii la postarea iuliei albu de pe instagram.

Iulia albu (în stânga) a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013. Faimosul model are o gaina. Si mai umbli si cu o gaina. Get in touch with iulia albu official (@iuliaalbuoficiala) — 223 answers, 1889 likes. Îi iau găina și o fac aripioare.

Iulia Albu Caţavencii
Iulia Albu Caţavencii from www.catavencii.ro
Soţia designerului mihai albu a stârnit indignarea organizaţiilor de protecţie a animalelor după ce a apărut cu găina ei la pro tv şi a povestit că iese la cafenea cu pasărea accesorizată cu pampers, pentru a nu împrăştia găinaţul. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Si e pasarea de companie a iuliei albu. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Vă mai aduceți aminte de lou lou, găinușa din rasa chateau care devenise animăluțul de companie al controversatei iulia albu? Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Îi iau găina și o fac aripioare.

Iulia albu is one of the most influential romanian fashion editors and the most famous romanian fashion blogger.

Se lauda cu cel mai excentric accesoriu din lumea mondena… insa popularitatea sa a durat cam putin. Avangardă, curaj, originalitate si tușa personală extrem de pregnantă se regasesc în doze perfecte in semnătura iulia albu. Partea i ne puteti urmari si pe Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Iulia albu are un animal de companie… negru. Si mai umbli si cu o gaina. Cine a luat trofeul wow si cine bau! Celebrele episoade in care iulia albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Și cu un harley davidson în miniatură lângă ar fi mega badass,şi mie mi plac găinile dar astea ale tale sunt fiţoase tare!, au scris fanii la postarea iuliei albu de pe instagram. Iulia albu nu se poate abține. Iulia albu (în stânga) a lansat moda cu găina pe post de animal de companie în 2013. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată.

Nu datorita copanelelor rumenite la cuptor, flancate de cartofi presarati cu rozmarin sau pentru ca ar fi fan al nu iulia albu. Am dat 100 de euro si ceva, a spus iulia albu.